Over MiniTrack

MINITRACK is een professioneel bedrijf dat naast de verkoop en onderhoud van Japanse minitractoren ook voorziet in reserve onderdelen, diverse werktuigen en toebehoren.

Waar staat Minitrack voor?

Minitrack staat voor een goede service, op maat van de klant en voor het leveren van kwalitatieve producten.

Dit alles bewerkstellen wij door met kwaliteitsvolle merken te werken en door aan te kopen bij professionele en betrouwbare leveranciers zoals LEFA, STEVACO, …

Wij staan ook voor een service op maat van de klant, dit elke dag van de week. Zo kan u 24/7 ons ruim assortiment van onderdelen en werktuigen raadplegen in de webshop.
En als u een onderdeel niet vindt, vragen heeft over de prijs of u hebt onze expertise nodig, zijn wij vlot bereikbaar via het contactformulier of door middel van ons telefonisch te contacteren (0495 72 78 59).

De goede service van MINITRACK zal u ook ervaren bij de levering of tijdens het ophalen van het gewenste product of minitractor. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk en naar de wensen van wie die bestelling heeft geplaatst.

De diensten van Minitrack gaan ook verder na het verkopen van minitractoren, werktuigen of toebehoren. Zo kan u onderhoud of een herstelling door ons laten uitvoeren. Het onderhoud dat u wenst kan u via de website inplannen op een dag naar keuze. Of u kan ons telefonisch contacteren. We staan u graag bij, met onze expertise of met het onderhoud of herstelling voor u te doen.

Grote stock aan onderdelen

Minitrack kan aan een ruim assortiment van onderdelen voorzien.

Ombouw en onderhoud minitractoren uitbesteden aan Minitrack

Met onze specialisten staan we voor u klaar met onze expertise.

MINITRACK

Raadpleeg ons ruim assortiment aan onderdelen, minitractoren en werktuigen in de webshop.

NAAR DE WEBSHOP